5-årsjubileum!

I disse dager er det 5 år siden jeg startet å blogge. Jeg begynte med Windows live spaces og fortsatte i WordPress da de overtok. Jeg tok et lite tilbakeblikk til de første postene, og jeg ser at jeg kretset om de samme temaene da som nå. Fremdeles skriver jeg først og fremst for min egen del, men nå som jeg kan holde oversikt over hvor mange lesere jeg har, gjør det meg mer bevisst og ydmyk i forhold til hva jeg skriver. Jeg ønsker at dere som leser bloggen min skal bli oppmuntret, få tankene i sving, oppdage gode nettsteder, glede dere over fine dikt og bli litt kjent med meg. Hvis jeg har oppnådd noe av dette, er jeg veldig fornøyd.

Hvis jeg skulle ønske noe av deg som leser, måtte det være at du la igjen en kommentar av og til. Noen av dere gjør det, men veldig mange gjør det ikke. Hvis du har noen meninger om det jeg skriver, er enig eller uenig, er det veldig greit å få høre det. Da kan bloggen bli levende og ikke bare en enveiskommunikasjon.

Så er spørsmålet: Hvordan feirer man et bloggjubileum? Med et veldig bra innlegg? En fin link eller et usedvanlig godt bilde? Eller alt sammen? Jeg velger å feire det med disse ordene fra www.weheartit.com

We Heart It
Dette innlegget ble publisert i kristendom, Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

7 svar til 5-årsjubileum!

 1. Harald sier:

  Jeg leser bloggen din av og til. Har selv vurdert å begynne, men leser foreløpig bare andres. Jeg leser bloggen med interesse, og skal se på om jeg skal slenge inn en kommentar av og til;)

 2. Magnus sier:

  Gratulerer med jubiléet, Anne Grete! Jeg setter stor pris på bloggen din, og leser hvert eneste innlegg. Det blir dessverre ikke alltid tid til å kommentere. Men jeg håper du fortsetter å blogge. 🙂 Hilsen Magnus

 3. Elisabeth sier:

  Ja jeg leser som regel også det du legger ut.. Koselig det! Men jeg lurer på hvor mange lesere du har?? *nysgjerrig*

  • Hehe, vet ikke om jeg tør si det, for det er ikke SÅ mange. 4690 visninger tilsammen her på wordpress, 182 er rekorden på en dag. Av en eller annen grunn har jeg mest besøk på søndager, kanskje fordi mange har god tid da? Og så har selvfølgelig publisering på facebook mye å si, lett å se økning de dagene jeg legger link der. Men vanskelig å se hvor mange faste lesere jeg har, for det er bare de som velger «subscribe» som jeg kan holde telling med. De som følger via RSS eller rett i e-posten får jeg ikke tilgang til.

 4. Marie sier:

  Veldig kos å lese bloggen din altså… Fortsett; leser den av og til,men når jeg gjør det overrasker det meg alltid på nytt hvilken bra dame du er, Anne Grethe! Du skriver veldig bra (tipper på en M+ i norsk iallfall) og gir noen oppmuntringer og hjelpemidler i en travel hverdag. Veldig gøy at noen bruker denne muligheten.. Takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..