Storartet konsert

I kveld har jeg vært på konsert med Gisle Børge Styve trio. Jeg har vært på en konsert med trioen før, og den har jeg skrevet om på spacet tidligere. Jeg hadde store forventninger til dem i dag, og de innfridde virkelig. Det er ikke veldig ofte jeg er på konsert, så de gangene jeg går, koser jeg meg glugg. Levende musikk kan på ingen måte sammenliknes med hverken youtube, itunes eller CD. Spesielt ikke jazz, som denne gruppen spiller. Jazz er livemusikk!

Foruten en fantastisk improvisasjonsevne og store musikalske prestasjoner, har også Styve sjøl en lun humor som han strør ut i mellom og iblant midt i numrene.  Så skuldrene senker seg mer og mer, og man lener seg bare tilbake og nyter og håper at kvelden aldri tar slutt. Dessverre tok den slutt, men vi fikk da noen ekstranummer, heldigvis.

Blant låtene de spilte var denne http://www.youtube.com/watch?v=it1suyYLbFg&feature=related , denne http://www.youtube.com/watch?v=0uwdO910ADA og denne http://www.youtube.com/watch?v=1oAZ7hJrivc

Hvis jeg får mulighet til å høre dem igjen, er jeg ikke i tvil – jeg skal på konsert!

Dette innlegget ble publisert i Musikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..