Efteling innfridde igjen!

Etter det dårlige været torsdag, var det nesten så vi måtte klype oss i armen da vi våknet til strålende solskinn og over 20 grader i går. Vi hadde riktignok sjekket at det var ganske godt værvarsel, men ikke turd å håpe at det skulle bli  bra!

Efteling er en fornøyelsespark som er nesten 60 år, så det er en tradisjonsfull og vakker park. Det er gamle eventyr og nye attraksjoner her i skjønn forening, og både små barn og ungdom stortrives her. Det Efteling er best til, er å skape stemninger. De bruker musikk, lys, sceneeffekter og lignende til å føre publikum inn i drømmeaktige tilstander. Og i berg- og dalbanene er det drager, røyk og bråkete rytmer som gjelder.

Billettene var bestilt på forhånd, og avstanden til Efteling er kort, så vi var på plass like etter åpningstid. Vi småløp gjennom eventyrskogen for å komme raskt bort til «Drømmereisen», og derfra gikk det slag i slag med fine, morsomme, spektakulære og skumle attraksjoner. Med barn i forskjellige aldre, og med foreldre som har litt forskjellig terskel når det kommer til fart og spenning, ble det til at vi delte oss endel, og jeg fikk være Mathias på hans ferd gjennom parken, han er den eneste i familien som ikke har vært der før.

Vi traff en norsk/nederlandsk familie denne gangen, og fruen der sa at hun hadde aldri møtt nordmenn i parken før. Og hun hadde besøkt parken mangfoldige ganger. Så oppfordringen er klar: Skal du besøke Nederland med barn, bør du besøke Efteling!

Dette innlegget ble publisert i Barn, Travel og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..