Skikkelig dårlig vær

I dag er det ca. 13 grader, øspøs regnvær og liten kuling. Ikke mye som minner om sommerferie! Vi valgte å dra til et lite shoppingsenter i Dordrecht, og parkere i samme kompleks. Men både minstejenta og mannen hadde et lite ærend i gågata litt bortenfor, så vi skulle bare gjøre ferdig det først. Det ble noen våte metre. På vei bort fikk vi vinden og regnet midt i mot, og på vei tilbake fikk vi den i ryggen. Så da vi kom og skulle starte på runden på kjøpesenteret, så vi ut som noen drukna rotter. Og vi hadde regnjakker med hette hele gjengen.

Det var jo kaldt; men vil du ha mitt beste tips mot kulde på bytur? Ta med deg 5 par bukser inn i et trangt prøverom! Gjerne noen litt trange bukser, så du virkelig må slite med å få dem både opp og ned. Jeg trengte bare å prøve 3 stykker før jeg var virkelig god og varm. Det var bare litt kjipt at jeg måtte ta min egen våte bukse på for å gå og betale for den jeg passet…

Men humøret var det ingenting å si på. Alle kom hjem med hver sin lille pose; alt fra malesaker, spill og kamerautstyr til skjerf, bukse og øredobber. Og så er vi begynt å glede oss til fint vær og tur til Efteling i morgen.

Ellers har minsten fått det morsomt på bilturer ved å herme etter stemmen til GPS-dama. Og så gjerne leke litt med ordene – på østlandsdialekt. «Ta til høyRe og så til høyRe», hermer han, og triller på R-ene. Og hvis vi kjører feil: «DekalkuleRer». Aller gøyest er det når han påstår at dama sier: «Kjør små inn i RundkjøRingen.» Noen forslag til hvordan det kan tolkes?

Dette innlegget ble publisert i Travel og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Skikkelig dårlig vær

  1. Elisabeth sier:

    Hei!
    Du får trøste deg med at været ikke er sånn helt topp her heller da! Vi har vært på hytta fra mandag til i dag, sol men mye vind. Gøy at du skriver fra turen deres. God ferie videre! Hils de andre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..