Lys og liv

Det er herlig lyse dager for tida. Juni måned og attpåtil skikkelig sommervarme. Det er nydelig. Med lyset kommer også energien, humøret og utadvendtheten. Og så er det snart ferie! Vi skal ha boligbytte i Nederland, og vi gleder oss hele familien. Hvis du er nysgjerrig på boligbytte, søk på kategorien «travel» her på bloggen, så får du opp en del info.

Lys er godt på flere måter. Som kristen er livet en vandring i lyset. Vi følger vår Herre og Frelser, Jesus Kristus, som sier om seg selv: «Jeg er verdens lys. Den som følger meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys.» Og når vi er i Hans nærhet, reflekteres dette lyset i oss, slik at vi kan sende lyset videre til andre.

Når det er lite lys og liv i sikte, er mitt beste tips å lytte til denne sangen:

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Musikk og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..