American museum of natural history og Central park

I går var første dag i New York. Vi tok buss inn til 42. gate, og kjøpte likegodt 7-dagers billett til undergrunnen, så kan vi bruke den så mye vi vil. Vi kjørte rett opp til Naturhistorisk musem, og noen av dere har kanskje fått en videohilsen derfra? Det var et kjempesvært museum over 5 etasjer, så vi var der i rundt 5 timer.Etterpå var vi lenge i Central park, kjøpte is og koste oss, slappet av og var på en stor lekepark. Vi hadde mat også der, greit når Phillip visste hvor matbutikken var fra forrige gang han var i New York!

Så spaserte vi ned til Rockefeller center og så området der, og så dukket vi ned i undergrunnen og dukket opp igjen på Times Square. Da var det blitt kvelden, og neon-skiltene lyste mot oss overalt. Så var det tilbake til undergrunnen for å komme til bussterminalen. Etter litt hjelp visste vi hvilken terminal vi skulle til, og da var det med bussen strake veien hjem, gikk raskt når det ikke var særlig trafikk, ca. 10 min kanskje. Så da var det bare å få seg noe å drikke og stupe i seng! I dag skal vi til Frihetsgudinnen og Ellis Island. Så det blir båttur på oss i dag 🙂

Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

1 svar til American museum of natural history og Central park

  1. Merete sier:

    Ha det fint i New York. vi er hjemme i dag etter 3 netter på Borøya. Brynjulf hadde omgamgssyka der ute, men ellers hadde vi det fint. Ikke så bra vær, men avslappende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..