New York

Vel fremme i New York! Det vil si, ikke egentlig New York, men New Jersey. Billigere hotellrom der, og her har vi fått det kjempegreit, et stort rom med plass til en familie på 6. Ulempen er at det ikke er noen undergrunnstasjon i nærheten, så det blir bussing inn til Manhattan i morgen. Busstoppet er like utenfor hotellet, så det er jo greit. Vi styrte litt for å komme hit, for vi syntes det var dyrt med taxi, vi måtte ha to. De forskjellige menneskene vi spurte sa forskjellige ting; noen det var best med en stor taxi, noen mente vi burde ta tog, taxiene ville bare ta 4 av gangen, og toget gikk fra et sted langt borte hvor vi først måtte ha billetter til airtrain… Det ble taxi likevel. Varme, sultne og tørste hadde vi ikke noe valg. Det er hetebølge i New York. Heldigvis er den på vei sørover.

Så i morgen skal vi inn til the big apple. Etter en god og lang hotellfrokost.

Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..