Ft. Lauderdale

Da valget om aa ha en ikke-strand-dag var tatt, stod valget for i dag mellom shopping og museum. Vi valgte begge deler 🙂 Forst Museum of science and discovery i Fort Lauderdale, http://www.mods.org/home.htm og det var kjempegoy for baade store og smaa. Vi var i simulator, hvor vi liksom-landet paa planeten Mars og kjorte rundt der, og vi kunne sitte i cockpiten paa diverse fly og leke at vi styrte og se bakken forsvinne under oss. Det var egen avdeling for de aller minste, og der var Mathias ivrig opptatt med aa hoste appelsiner, ekte Florida-appelsiner. Saa brukte han en sykkel til aa lage energi saa appelsinene kunne fraktes til butikkene. Videoklipp folger siden. Vi avsluttet museumsbesoket med en skikkelig IMAX, 3-D film av Toy Story 3, og det var kjempegoy. Emma slet litt med aa faa med seg engelsken, da det selvsagt ikke er teksting, men hun syntes det var goy likevel.
 
Saa var det shopping paa et av de storste handlesentrene i hele USA, og i alle fall Floridas storste, nemlig Sawgrass Mill. Vi var bare i en liten del av den, og lekebutikkene vi skulle besoke var enten borte eller saa spesifikke at vi ikke brukte tid der. I stedet fant vi en Spar-kjop-lignende butikk, og der hadde de noen greie leker for Mathias som ble gave fra tante Irene. Vi fikk kjopt en shorts til Nina ogsaa, men ellers lite. Mathias var temmelig utaalmodig, og det skjonner jeg godt. Paa hjemveien var det litt ko ogsaa, saa var glad vi ikke var der lengre.
 
Mathias er stort sett veldig grei, men shopping med ham er ganske haaplost. Saa vi maa muligens dele oss opp litt om vi skal faa fred til aa gaa og rusle og kikke litt. Dumt at man maa i bil uansett her, jeg har ikke saa lyst aa ut paa de enorme veiene… Men jeg er god paa kartlesing, og hjalp min mann litt med et par avkjorsler. (Kartlesing = gps-tolkning.)
 
Naa maa minstemann i seng, og saa kan freden senke seg. Deilig og fredelig inne, men ute paa terrassen merker man at man er i naerheten av storbyen, for det er saannt typisk sus og motordur som det er i storbyen. Men ikke noe som sjenerer. Annerledes St. Hans i aar, men fin dag for oss i familien Kaspersen!
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..