Bill Baggs state park

I dag har vi vaert her: http://www.key-biscayne.com/capeflorida/index.shtml Stranda var kaaret til en av USAs 10 beste, og det var ei fin strand, selv om jeg ikke syntes den skilte seg saa mye ut fra f.eks den i gaar. Det var nydelig sand, ingen tang eller drivende graps og lite bolger. Det siste syntes jo barna var en kjedelig ting, men jeg syntes det var deilig aa slippe braaket fra de kraftige brenningene som var paa de andre strendene. Det at stranda var saa fin, syntes barna nesten var litt kjedelig, for det var ingen ting aa finne da de dykket! Men saa begynte de aa gjore andre ting i vannet, og saa var det glemt.
 
Da vi hadde vaert der i 2 – 3 timer, begynte det aa skye over, og plutselig regnte det ganske kraftig. Saapass kraftig at jeg kjente at dryppene gjorde vondt paa den litt solbrente ryggen, selv om jeg hadde paa en tynn bluse. Vi pakket sammen ganske fort, men den finkornede, naermest pulvereriserte sanda, klistret seg fast overalt. Det var sand paa kroppen, paa klaerne, paa maten, vannflaskene, baderingene, kameraene, veskene, ja overalt. Vi ble ganske saa vaate paa vei bort til bilen, og enda mer sand hang seg fast. Vi provde aa faa skylt av sanden i dusjene ved parkeringsplassene, men der var det ko, og det var vanskelig aa slippe til. Saa vi torket bort det vi klarte med haandklaerne, og resten ble med i bilen og med hjem. Jeg har derfor foreslaatt strandfri dag i morgen, for jeg fikk litt av jobben med aa rydde opp i tingene da vi kom hjem….
 
Paa vei hjem navigerte vi innom Whole Foods Market http://www.wholefoodsmarket.com/, der hadde vi funnet ut at det hadde mye glutenfri mat. Og det hadde de! Saa da vet vi det. Naa har vi hamstret ny forsyning av kjeks og slikt, for det er tomt etter den dagen vi floy hit, da spiste Nina det som mellommaaltider.
 
I dag var det jentenes tur til aa lage middag, saa ikke jeg maa staa paa kjokkenet hver dag. Saa i dag blir det taco, og de holder paa aa regne ut hva slags temperatur 325 fahrenheit er. Det trenges jo forsaavidt ikke, for ovnen gaar bare i fahrenheit, saa bare det stemmer overens, blir det riktig.
 
Etter middag skal vi se om vi kan faa shoppet litt, jentene verker etter aa bruke noen dollar, og vi har ennaa ikke dumpet borti noen greie steder aa handle. Mulig vi kjorer et stykke der det er en stor samling butikker og outlets, Sawgrass Mill.
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..