Hollywood Beach

I dag normaliserte dognrytmen seg saa taalig, Mathias vaaknet rundt kl 6, og vi andre like etter. Alle var skrubbsultne til frokost, saa det var bare aa komme i gang for husmoren. Brod og vanlig paalegg i dag 🙂 Da klokka var 10, folte vi det var langt paa dag, og vi dro avsted til den anbefalte stranda Hollywood beach, den ligger litt nordover, mot Fort Lauderdale. Et lite uoppmerksomt oyeblikk fra sjaaforen, og straks var vi inne paa en annen vei, og fikk dermed en liten omvei. GPS-en, som har fungert perfekt, klarte ikke aa gi oss noen hint om denne stranda, saa sjaaforen sa seg faktisk villig til aa gaa ut og sporre om veien. Vi hadde altsaa funnet frem til Hollywood by. Saa da var det bare aa folge Hollywood boulevard helt til enden, og saa var stranda der. Herlig strand, herlig vann og kanskje enda bedre bolger enn i gaar. Vi fikk mye sol i gaar, selv om vi ikke var lenge paa stranda, saa jeg var skeptisk til en hel dag paa stranda i dag. De to eldste jentene tok rett og slett t-skjorte utenpaa badetoyet for aa beskytte seg, for noen av dem hadde smort seg for daarlig i gaar. Men da parkometeret gikk ut etter et par timer, var det ingen som ville gaa, saa vi maatte legge paa penger for en time til. Vi koste oss som bare det, og klok av skade hadde vi med masse drikke, kjoleelementer og litt mat.
 
Da vi var ferdig med dagens dose sol, dro vi hjem igjen og spiste middag hjemme. Godt med en pause inne naar det er saa stekende varmt ute. Jeg vet ikke hvor mange grader det er her, men godt over 30 maa det vaere.
 
Saa bar det ut igjen, og denne turen gikk til strandpromenaden paa Miami beach. Langs hele stranda gaar det en fin promenade med god plass for gaaende og syklende. Vi gikk og gikk, og jeg merket fort paa barna at de syntes det var varmt, selv om det var mye palmer som skygget for sola. Jeg hadde vaert dum nok til aa love dem is, for jeg var sikker paa at det var plassen for slikt, men der tok jeg grundig feil. Vi lette langs promenaden, paa stranda og i gata som gikk parallellt, men ingen isbar aa se. Heldigvis var det et par der med en kjolebag paa hjul som solgte drikke, saa vi fikk slukket torsten greit. Men jeg maatte innse at jeg ikke kunne skaffe noe is, saa vi labbet tilbake til bilen og kjorte i stedet til den dagligvareforretningen vi handlet paa i gaar. Der hadde de selvsagt is. Og de hadde litt annet som ogsaa havnet i handlekurven…
 
Saa naa har vi spist 2 smaa saftis hver, og hatt minst ett glass kald drikke hver, og saa er det avslapping for resten. Mathias skal legge seg naa, klokka er nesten 20, og han har hatt litt kveldsmat ute paa terrassen. I morgen skal vi se noe mer; det blir vel familieraad om hva utover kvelden 🙂
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hollywood Beach

  1. Hanne sier:

    Kjempegøy å lese om hvordan dere har det!:-) høres jo heilt digg ut.. Kjenner igjen det med å drikke mye, vi har pleid å ha med oss flere liter vann på stranda, hatt flaskene i frysen om natta, slik at vannet smelter litt etter litt, og holder seg iskaldt.. Viktig å ikke tørke ut;) Her hjemme er det også varmt og fint, men allergien er blitt en stor plage, kunne klødd ut øynene. Så satser på at det hjelper på i Spania:) Kos dere videre!

  2. Anne-Grete sier:

    Ja, faar haape det gaar bedre i Spania. Jeg har ikke turd aa stoppe med allergimedisin, men tatt litt mindre enn vanlig. Det er jo ennaa noe igjen av sesongen naar vi er tilbake. Du reiser ikke enda?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..