Sommer

Skal si jeg har vært dårlig til å skrive i det siste. Må være facebook sin skyld. Det er liksom der det skjer for tida. Bilder og annet blir delt mer der enn her. Er en del flere som ser det der. Men nå er det jammen sommer, og vi har allerede vært over ei uke på hytta! Nå er det ferie for Phillip også, så nå skal vi jobbe litt hjemme og kose oss og snart dra til England. Kommunikasjonen er i full gang, og jeg har hevet meg på mail-utvekslingen. Må jo bruke litt av engelsken som tross alt ligger lagret langt bak i hjernen et sted.
 
Har helt siden mai vært plaget med vond rygg, men nå ser det heldigvis ut til å løsne. Har fått fysioterapi og gjort øvelser og tatt det med ro. Det hjalp til slutt, men jeg fikk prøvd tålmodigheten. Nå gjelder det å ikke ta seg helt ut med hus og hage før vi skal dra.
 
God sommer til alle!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..