Fantastisk konsert!

Jaja, dere gikk virkelig glipp av noe i går. I alle fall hvis dere har sans for fine herrestemmer i trestemt sang, improviserende pianospill med innslag av jazz og humor i passe doser.Note Jeg koste meg glugg, og det gjorde Birgitte også. Maken til musikere! Går ikke an å beskrive musikken på en enkel måte, men den var leken, vakker, uhøytidelig og iblant så morsom at man ble sliten i kinnene av å le så mye. Og så god kommunikasjon med salen!? Klimakset i konserten var selvsagt da de fikk oss til å synge med på et slags refreng i den siste sangen, mens de selv lekte videre med melodien og gjorde masse ablegøyer. En helt uforglemmelig onsdag!Open-mouthed
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Fantastisk konsert!

  1. Hanne sier:

    Så morro!:D Jeg får hive meg rundt neste gang det er konsert med de da, hørtes jo kjempegøy ut..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..