Godt nyttår!

Ja, riktig godt nyttår til alle! Et nytt år ligger foran oss, og gir oss alle muligheten til å gjøre sitt til at det skal bli et godt år for en selv og andre. Vi vet lite eller ingenting om hva som skal skje i fremtiden, så utsett ikke å gjøre det som du ønsker og drømmer om, men gjør det når du kan! Jeg fant et fint sitat på en av kalenderne jeg har, og det er slik: "Begynn med det som er nødvendig, fortsett med det som er mulig, og plutselig greier du det umulige". Det er Frans av Assisi som har sagt det, en klok munk som fikk utrettet mye, spesielt for fattige. Jeg tror dessuten at hvis man er snill med seg selv, så blir man også snillere mot andre. Ikke plag deg selv med alt du ikke får gjort, men vær glad for det du fikk gjort, og husk at hver dag er en dag til å starte på nytt! Slik står det i Bibelen, i Klagesangenes 3. kapittel:  " 22 Herrens miskunn er ikke forbi, hans barmhjertighet tar ikke slutt. 23 Den er ny hver morgen, stor er din trofasthet." Dette er trygt å stole på i en utrygg verden. Som sagt: Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..