Romjul

Da var julehellidagene forbi for denne gang. Litt godt med en vanlig hverdag igjen, spesielt når det er lørdag og fri for hele familien. Jeg har tatt meg fri i dag, bare gjort litt klesvask og rydding. Så jeg har fått tid til å lese litt, strikke litt og så har jeg tatt frem bunadsbroderingen igjen. Denne gangen skal jeg bli ferdig, for nå ser jeg at jeg ikke har så mye igjen. Og når jeg skriver det her, så legger det kanskje et lite ekstra press på som jeg absolutt trenger. Har vel holdt på med det sjalet i – tja, 4 – 5 år? Jeg har i alle fall funnet ut at jeg ikke er glad i å brodere! Men bunaden, den er jeg glad i!
 
Legger inn litt julebilder, så kan dere ta en titt. Nå blir det rolige dager frem til nyttårsaften, da braker det løs med fullt hus og stormende jubel – forhåpentligvis – i Vollebakken.
 
 
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..