Hjemme etter Oslo-tur

Da var jeg hjemme igjen etter å ha vært på en tur i Oslo med cøliakiforeningen. Vi reiste fredag ettermiddag og kom tilbake i kveld, søndag. Det har vært ei fin helg med en del gode foredrag, litt kjedelig foreningsinformasjon og masse mat. Når cøliakere samles, er mat høydepunktet! Og når det står utstillere utenfor konferansesalen med smaksprøver på kaker, kjeks og annet godt, da må man bare smake. Men heldigvis klarte vi å begrense oss litt etterhvert.
 
Det var deilig å komme til ferdige måltider, å spise en lang og god frokost begge dager og å hoppe i dusjen uten å ha en liten ettåring på slep. Men som jeg gleder meg til i morgen tidlig når jeg får sett Mathias igjen! Jeg har ikke vært borte fra ham så lenge før! Men de har hatt det bra her hjemme, og jeg har hatt det bra borte, så da er alt greit. Flyturene gikk også bra, heldigvis unngikk vi stormen som raste lørdag.
 
Jeg glemte dessverre kamera, så det blir ingen bilder fra oppholdet. Men kanskje jeg kan få lagt ut noen bilder av båten vi har kjøpt sammen med Irene, for Phillip og barna og Irene var på tur i dag, og det ble nok knipset noen bilder! De neste helgene er det Phillip som skal bort; neste helg med sykkelklubben og helga etter med jobben. Så vi får ta vare på hverdagene! Kaffekopp
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..