Indirekte juleforberedelser

Da var jeg i gang med julebaksten. Begynte såvidt på mitt årlige novemberprosjekt i går, nemlig å vaske ned kjøkkenet. Pleier å vaske tak, vegger, skuffer og skap hver november, så alt er rent og pent før julebaksten skal i gang. Grunnen til at jeg startet akkurat i går, var at sirupsboksen hadde kantet og det var sirup i store deler av skapet mitt hvor jeg har tørrvarer. Hadde gjort det rent en gang tidligere, men det viste seg at det hadde rent ned i hylla under også 😦 Jaja, et skap mindre å vaske nå, da. Og så i dag fikk jeg bakt kransekake. Gjorde forberedelsene i går, og kjørte den gjennom maskinen og stekte den i dag. Prøvesmakte litt også, og det kjentes bra ut 🙂
 
Mathias er frisk igjen, men jeg var likevel på sykehuset og tok blodprøver av ham. Det gikk så fint, så. Han hadde fått bedøvelseskrem på armen, så det eneste skumle var de damene som skulle holde armen hans fast, de likte han ikke. Det føles som jeg har fått en ny gutt, han prater enda mer, leker i fred og ro, jeg kan jobbe litt innimellom og i det hele tatt er det mindre ulyder. Fantastisk fint for ham selv og for oss andre i familien.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..