Onsdag

Snek meg til noen minutter ved pc-en nå. Mathias våknet litt fortere enn beregnet, men Phillip leker med ham og jentene er opptatt med spill. Det er litt uvant at butikkene stenger mellom kl 12 og 14, men nå vet vi i alle fall om det. Vi har startet dagen veldig rolig, bare jeg og Andrea og Mathias har hatt en tur ut da Mathias skulle sove. Nå er klokka litt over 13, så nå skal vi snart gjøre ferdig morgenstellet 😉 Det er mer skyet i dag og ikke så varmt som i går, tipper det er passelig for jentene; de synes fort det blir for varmt å traske i sola. Vi skal tilbake til noen av butikkene vi så i går, og jentene er mer enn klare for å bruke noen euro. Jeg har sett meg ut ei gammel kirke; Notre Dame de Avrignes, som jeg har lyst å se. Det spørs om vi ikke også må bortom den fine parken vi så i går,  de Perinne, så Mathias kan leke i steinene. Ballon de foot
 
Begge kveldene har Phillip og jeg sittet utenfor inngangsdøra og nesten følt at vi har vært på uterestaurant. Det er blomster i krukker utenfor, og vi hører lyder og kjenner lukter fra gaten rett nedenfor. I går tok vi med kjeks og ost og vin og smattet og koste oss til klokken var rundt midnatt. Litt andre temperaturer om kveldene her ned i forhold til hjemme! Île déserte
 
Men nå er Mathias klar for å gå, så nå må jeg slutte av. I morgen går turen til St. Malo, det blir spennende! Og jeg får komme til havet; ingenting er bedre enn det Sourire
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..