Hva tror du på?

Akkurat nå tror jeg på våren. Jeg tror på varme og sol, på snøsmelting og løkblomster. På små grønne skudd og lysere kvelder.

Og så tror jeg på kjærlighet. Mellom mennesker som kjenner hverandre og ukjente medmennesker. Jeg tror på godhet og varme. På triste smil og glade tårer.

Akkurat nå tror jeg på endring. På utvikling og fremskritt. På lyse hoder og tøffe politikere. På nyutdannede ungdom og kloke voksne. Jeg tror på fremtiden. På samarbeid og håp.

Og så tror jeg på deg. På det du er og det du gjør. Jeg tror på de minste nyfødte og de gamle. På de store barna og de middelaldrende. Jeg tror på menneskeheten og fellesskapet. Jeg tror på nabolaget og idrettslaget og alle andre lag. Jeg tror på deg.

Jeg tror også på Ham som skapte verden og våren. Som laget mennesker fordi han ønsket oss. Han som lar oss leve og utvikle oss, Han som har tro på oss og elsker oss. Jeg tror på Ham som har mange rom for oss, og som har skapt oss ulike og unike. Jeg tror at Han tror på deg.

Hva tror du på?

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..