Vindunderlige vår

Våren er her! Jeg har lengtet etter våren helt siden hverdagen begynte i januar. Og nå som våren er her med farger, lyder og lukter, kjenner jeg at deler av meg som har ligget i dvale, nå har kommet til liv. Å være ute og kjenne sola varme, gjør meg så glad. Å stå opp om morgenen i fullt dagslys, er så enkelt. Å høre fuglene krangle i tretoppene, er så herlig!

I påska var jeg så heldig å få et par turer i kajakken. Stillheten som finnes på sjøen en tidlig morgen, gjør noe med meg. Det majestetiske rolige havet mot en blå horisont, så uendelig stort og mektig, gjør meg så ydmyk overfor skaperverket og Skaperen.

I natt hadde jeg årets første natt i naturen. Min mann og jeg dro til Bymarka i går ettermiddag og hadde en flott kveld ved Bervannet før vi overnattet i hengekøye rett ved vannkanten. Å ligge der og gynge rolig frem og tilbake i kveldsbrisen, titte opp i furutreet over meg og se stjernene lyse mellom grenene, gir meg samme følelse som i kajakken. En følelse av respekt for hvor liten jeg er i møtet med den store naturen og den endeløse himmelen. En glede over å få lov til å tilbringe tid i naturen, uten stress, uten tidsplan og uten forventninger. Bare være. Være takknemlig. Være til.

Dette innlegget ble publisert i Tur og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..