Søndagstur

Forrige helg gikk jeg pilgrimstur sammen med rundt 60 andre. I dag gikk jeg tur alene. Begge deler er fint, hver på sin måte.

I dag prøvde jeg meg på nye stier. Jeg startet på Gill og gikk innover Postveien til skiltet til Kollingskaret. Derfra gikk det ganske bratt oppover og rundt Buråsen. Jeg prøvde å finne toppen, Buråsen, på 206 meters høyde, men måtte gi opp pga. mye vegetasjon. Nedover gikk jeg Budalen, før jeg skrådde over til Urdalen og opp til Salvestjønn. Derfra tok jeg ned til Øygardstjønn og tilbake til Gill. Turen tok ca. 2 timer med rask gange.

Dette innlegget ble publisert i Trim, Tur og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..