Glede

«Åndens frukt er glede…»

På helgas menighetstur var temaet «Den Hellige Ånd». Og på en av samlingene i går snakket vi om hvilken Åndens gave eller Åndens frukt vi ønsket vi kunne fått som kunne kommet både oss selv og andre til nytte. Jeg valgte glede. Hvor mye smitteeffekt og misjon ligger det vel ikke i å være glad og kunne spre glede til andre? Også åndelig glede?

Til frokost i dag morges satt jeg over bordet for turens eldste deltager, Anne på 94 år. Hun fortalte at det var gleden som var hennes oppskrift på et langt og lykkelig liv. Hun lo etter hver eneste setning og var virkelig en gledesspreder på turen.

Bekreftelsen kom også på kveldens thomasmesse her hjemme i kveld. Teksten for kvelden var fra Johannes 15. kapittel, og sluttet slik: «Dette har jeg sagt dere for at min glede kan være i dere og deres glede kan bli fullkommen».

Er det rart jeg er glad?

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..