Sjokoladekake Nemesis

Er du glad i sjokolade og vil ha ei sjokoladekake med «voksen» smak? Ei kake helt uten mel (og dermed naturlig glutenfri) som kan og bør lages i god tid før den skal brukes? Da er kanskje sjokoladekake Nemesis noe for deg. På engelsk kalt «Mud cake». For med det samme du har kuttet et stykke og begynt å spise, ser den ikke så lekker ut, – den ser litt ut som «mud» eller gjørme. Men utseende betyr ingenting, når smaken er dyp og rik. Bruk gjerne en klatt pisket krem ved siden av, eller noen bær. Og så en kopp sterk kaffe, selvfølgelig. Oppskrift finner du på bloggen «Det søte liv«, og her er også gode tips til steking i vannbad – som slett ikke er skummelt. Det eneste skumle er når man skal ha kaka ut av vannbadet. Hvordan få tak i ei flytende kake uten å brenne seg på kokende vann og uten å miste kaka med gryteklutene? Tips mottas!

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..