Hyggelig høst

Det er ordentlig høst, men først de siste dagene har det nådd helt inn i bevisstheten. Vi har hatt god temperatur til nå, og mørket har ikke tatt helt over før  nylig. Men med gråvær og vind denne uka ble det plutselig helt naturlig å hygge seg innendørs med strikketøyet som var glemt og tv-seriene som gjør sitt inntog i starten av sesongen.

Forrige uke hadde jeg høstferie, og den ble brukt til storbyferie i London med mine to eldste døtre. Det passer perfekt med storbytur i høstferien. Ikke er det for varmt, ikke for travelt og likevel kan man være heldig å ha sol og gode temperaturer. London viste seg fra sin beste side. Vi bodde i Camden town i leilighet leid via Airbnb. Et rolig strøk med undergrunn i nærheten og kort avstand til Camden Market. Camden Market var en stor opplevelse med bugnende boder, hyggelige butikker, overfylte matvogner og generelt mye liv og stemning. Ikke minst ved Regent Canal og Camden Lock. Ellers fikk vi med oss British museum, Evensong i St. Pauls Cathedral og spasertur langs Queens walk. Vi spiste godt og handlet litt i Covent Garden, og sist men ikke minst – musikalen Lion King på Lyceum Theatre. Fantastisk!

Vel hjemme fra London fikk vi ei nydelig høsthelg med tur i skogen tre dager på rad. Så var det hverdag igjen. Og nå er det om å gjøre å begrense seg litt med hva man har lyst til slik at det blir tid til det man både vil og må. Små lommer av tid som ikke er bundet opp er viktig for meg når det generelt er travelt. Tid til å være oppmerksom overfor barna, tid til å være ordentlig tilstede med de man omgås og tid til å bake brød. Man har alltid tid til det viktigste om man prioriterer hardt.

Høsten er hyggelig. Høsten er innetid. Og høsten er fargerik. God høst!


Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Travel og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..