Velkommen september

Hver sommer tenker jeg: Hvordan kan jeg like at høsten kommer? Sommeren som er så etterlengtet, så kort og intens; man rekker vel aldri å bli lei av sommer og klar for høst? Men når september rulles i gang med sine vakre farger, klare luft og frukt og bær som bugner er det likevel akkurat sånn det skal være. Sommeren er forbi, og man setter pris på det som fyller dagene her og nå.

Så velkommen, september! Jeg håper du gir meg bær i bøtter og spann, sol om morgenen, skumring om kvelden og mange gode naturopplevelser. Og ikke minst – sterke bein både på startstreken og når jeg sliter etter et par timer i løypene i Oslo under halvmaraton senere i måneden. Wish me luck!

Fra kveldstur i Jegersberg.

Fra kveldstur i Jegersberg.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Trim og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..