Den som venter på noe godt..

Jeg venter på sommeren. Ikke nødvendigvis ferien, men på mer sol og ikke minst mer varme. Det er hutrende kaldt på Sørlandet om dagen enda vi er ei uke ut i juni. Det er ullsokker og ullundertøy som gjelder hvis man skal oppholde seg og trives utendørs for tiden, i alle fall for min del!

Jeg venter på at kneet skal tåle løping igjen. Fysioterapeuten har lovet nesten helt sikkert at jeg skal få løpe igjen om ei uke. Da har jeg hatt et opphold på 9 uker uten en eneste løpetur og uten harde gåturer. Derimot har jeg gjort styrke- og bevegelighetstrening etter et gjennomtenkt program forordnet for nettopp min tilstand. Forhåpentlig vil kneet tåle løpingen bedre og jeg kunne løpe riktigere og mer skånsomt når jeg starter igjen.

Jeg venter på ettermiddager og kvelder med mindre program. Jeg har ei strikket kofte på vent som skal monteres, og med en gang jeg har noen ledige kvelder på rad, skal jeg gå løs på monteringsarbeidet. Jeg gleder meg til å ta den i bruk og håper den passer!

Den som venter på noe godt..

Fra helgas tur til Hove.

Fra helgas tur til Hove.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

1 svar til Den som venter på noe godt..

  1. Tilbaketråkk: Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves | Ord om ord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..