Bedring og blomstring

Langdistansekne. Det høres ganske flott ut, men er det ikke. Det er en skade som løpere får av ulike grunner. Jeg har antakelig fått det fordi jeg løper på en uheldig måte eller fordi jeg ikke er sterk nok og myk nok i mage/hofteregion. Så nå er løpingen innstilt i minst 8 uker mens jeg trener spesifikk styrke- og bevegelighetstrening etter anvisning fra fysioterapeut/osteopat. Hvis alt går som planlagt og kneet er i bedring, skal jeg ta opp igjen løpingen forsiktig etter det.

Men det som er fint er at når én ting blir satt på vent, er det noe annet som kan få blomstre. Akkurat nå blomstrer jobblivet mitt, med stående tilbud om en spennende stilling på en ny avdeling. Det kjennes godt å få bekreftelse på at det man kan og den man er er ønsket av andre. Jeg har spennende tider i vente..

Akkurat nå blomstrer våren. I løpet av 2 – 3 varme vårdager kom våren for fullt. Det er nydelig når det grå og skitne blir avløst av det grønne og vakre. Vidunderlige verden om våren!

Ungdommene og minstemann i huset blomstrer. De har kortere dager innimellom, de har fremføringer, øvekjøring og lammevakt. De har treninger, venner og nye sko. De har det bra. Og det minner meg om sangen «13 humler» som Vamp synger, hvor det i et av versene i teksten av Arnt Birkedal synges

Ein postmann plystre lydlaust.
Et postkort med ein slump med blåe ord:
Ein storebror
med kjerest og et telt, de har det bra.
På trappå står et norgesglass
med merr en tretten humler i.

KrokusGod vår med bedring og blomstring ønskes alle lesere!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..