Strikk

Det har blitt noen grader kjøligere i luften, og den lille forandringen gjør at oppmerksomheten dreier fra uteaktiviteter til innekos. Jeg er ute også, men strandmadrassen og -stolen som ligger klart i bagasjerommet i bilen «sånn i tilfelle», føles veldig malplassert om dagen. Det har rett og slett blitt ganske høstlig her sør, og da våkner strikkelysten som har ligget ganske brakk i sommer.

I strikkekurven ligger det mange ulike ufo-er (ufo: u-ferdig objekt), og jeg må jobbe hardt for å gjøre det jeg har bestemt meg for; nemlig å fullføre noen før jeg starter på noe nytt. Jeg klarer det nesten. Jeg sprakk bare akkurat denne uken da jeg fikk et bestillingsoppdrag på ei heklet lue. Den er jo så rask at jeg bare måtte hekle den innimellom.

Men jeg fikk overlevert og ferdigstilt ei «Voksejakke» fra Nøstebarnboka til min nyfødte lille niese for et par dager siden. Og «På veg helseteppe» fra Pickles i to bruntoner er over halvveis ferdig. Kanskje jeg sender det med «Juleflyet til Tallinn» så det kan varme en liten kropp der.

Jeg holder meg stort sett til små prosjekter for jeg må innse at jeg ikke har all verdens tid til strikking. Noen av høstens strikkeønskeprosjekter er disse:

– «Hjertelig hilsen vintersett» – i andre farger, jeg har sett noen lekre utgaver av lua hos bloggeren «To vrange».

– «Theogenser» fra Guttestrikkeboka. (Noen som har boka til låns?)

Og så finnes det så mange fine sokker, men ulempen er at man alltid må strikke to! Jeg har et par spiralsokker i ufo-kurven, men er ikke fornøyd med fargeskiftet jeg gjorde. Kanskje de må rekkes opp og garnet brukes til noe bedre.

Og sist men ikke minst: Min gode treningsvenninne Kathrine Gregersen har kommet med ny strikkebok: «Strikk meir til Nøstebarn». Jeg har fått smugkikke litt i boka før den ble ferdig, og den er virkelig flott. Jeg gleder meg til å la meg friste! Følg henne gjerne på bloggen Strikk meir!

Dette innlegget ble publisert i Hobbyer og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..