Sørlandssommer

Det har vært sørlandssommer i mange uker. Godt og varmt på dagtid, og kjølig om kveldene. Selv om det fremdeles er juni, har det vært minst like mye sommer til nå som det var hele sommeren for et par år siden. Det er fantastisk! Det føles som om man har ferie selv om den ennå ligger frem i tid.

Sommeren 2014 blir min sprekeste sommer i hele mitt voksne liv. Jeg skal fortsette å løpe gjennom sommeren slik at jeg er mer enn klar for halvmaraton i september. Lørdagens palmeritt var en fin variasjon i treningen, og sammen med en kollega syklet jeg 4,4 mil på asfalt/terreng på like over 2 timer. Og vi som egentlig skulle ha kosefart! Det var et flott ritt (jeg er inhabil, men alle jeg har snakket med er enige ;-)) som jeg gjerne sykler igjen.

Det som driver meg til å løpe, er den vidunderlige følelsen av å være i så god form at de aktivitetene som før var et ork, nå går som en lek. Den frihetsfølelsen man får når man har løpt 7-8 km og kjenner at man gjerne kan løpe og løpe og løpe… Og ikke minst at man kommer seg ut i frisk luft i all slags vær, får en kjas med ei venninne, blir kjent med nærmiljøet og i det hele tatt får mer energi og overskudd.

Å spørre seg selv hva som driver en, kan være sunt i mange sammenhenger. Om det er ens egen indre motivasjon som er drivkraften, eller om det er andres forventninger og meninger man henger seg på. Les gjerne hva CecilieTS skriver om motivasjon og drivkraft her.

Og med det ønsker jeg alle lesere en riktig god sommer!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Trim og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..