Påskefri

Snart er det påske. Vi hadde tenkt å dra på hytta i dag, men dårlig vær gjorde at vi utsatte det til i morgen. Dermed ble det løpetur hjemmefra, og jeg prøvde å finne ei forholdsvis flat løye. Det klarte jeg sånn omtrent. Jeg løp til Justneshalvøya og tok inn på stien der Palmerittet skal gå. Rundt hele halvøya var det opparbeidet en fin gruslagt tursti, bred nok til både å gå og sykle. Langs første del av stien dukket det opp troll av ulike slag, og området heter visstnok Trollskogen. Et fint område for barnefamilier!

Resten av dagen har vært brukt til strikking, baking og klesvask. En god lørdag uten krav. Utenom mitt eget krav til trening. Jeg er nå i gang med treningsprogrammet som skal ende opp i halvmarathon i september. Det er fortsatt veldig gøy å løpe, og med en del løpetrening tror jeg at jeg fint skal klare å sykle kort løype i Palmerittet. Blir du med?

Trollskogen, Justneshalvøya.

Trollskogen, Justneshalvøya.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Trim og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..