Oppskrift på blondies

Vil du lage ei enkel kake som alle liker og tåler? Prøv blondies, en litt blondere variant av brownies. Ganske søt, enkel å lage og kan lett lages glutenfri om du bytter ut hvetemelet med «fin kakemix» fra Toro. Den kan kuttes i biter og puttes i sekken og tas med på tur eller tas med på jobb når du har bursdag (for det har jeg i dag!). Den passer for både store og små, og oppskriften finner du hos Bollefrua her. Jeg lagde den uten smørbukk og hadde ristede hasselnøtter i stedet for macademianøtter, det smakte også veldig godt. (Bollefrua er forresten fin å følge; hun har mange gode oppskrifter og skriver humoristisk og bra!)

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Oppskrift på blondies

  1. bollefrua sier:

    Tusen takk for hyggelig omtale!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..