Løping

Som jeg skrev om i januar, skal jeg løpe halvmaraton til høsten. Det har bidratt til at jeg har vært mye mer disiplinert med løpingen etter nyttår. Jeg har løpet 2 – 3 ganger i uken, gjerne korte intervalløkter i ukedagene og så ei lengre rolig økt i helga. Formen blir nok bedre, men jeg tar ikke av ennå. Jeg har tro på å «skynde seg langsomt» for å unngå slitasje og skader.

Det har vært vekslende løpeforhold på Sørlandet, med både snø, slaps og tørre veier de siste ukene. I dag fikk jeg en tre kvarters tur i oppholdsvær og med gløtt av sol. Nydelig! Det er en av bieffektene med løpingen – jeg kommer meg ut! Ut i lyset, ut i naturen, ut på tur. Og så er jeg blitt en av de som løper. En av de som du møter som ser irriterende sprek ut når du selv loffer på gang- og sykkelveien. Jeg som en gang syntes løping var det verste som fantes, løper nå frivillig ut i all slags vær og liker det! Når jeg kan, kan du!

Hvis du lurer på om det er mulig å lære å like å løpe, ta en titt her. Og hvis du lurer på hvorfor du bør løpe, se her.

background wallpaper running nature

Dette innlegget ble publisert i Trim og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..