Stille lørdagsmorgen

Å ha et par timer alene i huset før resten av familien våkner, er en fin ting. Å slappe av og sove litt lengre enn i ukedagene er også en fin ting. Men i dag ble det tidlig morgen, og jeg har planer å rekke både det ene og det andre. Minstejenta blir tenåring i dag, så det blir selskap senere på dagen med familien.

Men nå er det bare ro og fred og litt musikk i bakgrunnen. Bob Dylans plate fra 1979, «Slow Train Coming», må jeg definitivt gjøre meg bedre kjent med. Det er så fint å oppdage ny musikk som bare har ligget der og ventet på at jeg skulle finne den! I småbarnsperioden hørte jeg nesten ikke på musikk, da var huset fylt av lyd hele dagen, så når barna sovnet, måtte jeg ha det litt fredelig. Men nå som barna er eldre og jeg har mer tid for meg selv og ikke minst en telefon med hele verdens musikkbibliotek inni, kan jeg stadig gå på oppdagelsesferd i musikkens verden. Og gode tekster kan ligge i bakhodet og godgjøre seg og skape stemninger man kan ta med seg ut i dagen:

I believe in you when winter turn to summer
I believe in you when white turn to black
I believe in you even though I be outnumbered
Oh, though the earth may shake me
Oh, though my friends forsake me
Oh, even that couldn’t make me go back.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, kristendom, Musikk og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..