Gode nyheter

Her om dagen snublet jeg over (det var ikke via Stumbleupon!) et nettsted som fanget interessen min, først og fremst pga navnet Good News Magazine. Etter å ha tatt en nærmere titt, ble jeg glad for å ha funnet det. Så fantastisk å finne et magasin med bare gode nyheter! Og så godt å se at det er noen som ikke prøver å skrike høyest og bruke størst mulig overskrifter for å få lesere. De skriver selv:

«Good News Magazine är  unikt. Vi är Nordens enda magasin som fokuserar på det positiva. Godhet föder godhet och alla behöver vi emellanåt bli påminda om alla goda krafter som verkar för en bättre värld. Det var också därför vi lanserade magasinet år 2010.»

Jeg anbefaler virkelig innlegget «»Att lyfte blicken mot horisonten«, skrevet av Ebba Cronstedt. Ta deg tid til å lese det sakte, det går fint selv om det er på svensk. Se hvor klokt hun skriver om å slå seg til ro, være fornøyd og slutte å jage etter alt som bare gir tomhet.

«Min fina vän, jag tror att du behöver bli sedd, inte för ditt jobb eller ditt utseende eller allt du borde vara tacksam för. Utan för den du verkligen är med allt vad det innebär. Men för att bli sedd, så måste du också visa dig.»

Her rører hun ved noe viktig. Vi er ikke våre prestasjoner, vårt utseende eller våre eiendeler. Vi er mennesker. Både du og jeg og alle andre. Og inni er vi like…

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Medier, Oppmuntring og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Gode nyheter

  1. Tilbaketråkk: Gode nyheter II | Ord om ord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..