Vinter i sør

Så var vinteren kommet til Sørlandet. Og som så ofte – når den kommer – så kommer den med mengder av snø og vind og alt som er. Glatte veier og skuffing og utrivelige ting, men også lys og aktivitetsmuligheter ute og et landskap så vakkert at man kan rent miste pusten.

Nå blir kanskje noen av løpeturene byttet ut med skiturer hvis været blir slik det er varslet. Jeg hadde en løpetur med brodder i skikkelig gufsevær på torsdag, og det ga et skikkelig energikick å trosse været og komme seg ut på løpetur med gode klær og brodder beregnet på løping. Så jeg kan fortsette løpingen om jeg vil det, men det kan være fint å variere litt.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..