Snart jul

Det nærmer seg jul, og igjen er innlegget «Levende lys» på topp blant søkene som fører til bloggen min. Erik Byes dikt troner suverent på toppen, men på en god fjerdeplass ligger innlegget som nevnt. Hva ønsker de å finne de som googler «levende lys», tro? Er det på jakt etter hvilke stearinlys som brenner penest og lengst? Leter de etter koret «Levende lys» som sang inn mange kristne barnesanger for noen år siden og som fremdeles synger i vei? Eller lurer de på hva brannvernforeningen mener om levende lys? Jeg brenner for tiden mye levende lys, det er med på å skape stemning og gjøre førjulstiden hyggelig innendørs.

I november/desember 2011 hadde jeg «lys» som tema og skrev nesten daglig om lys i ulike sammenhenger. Da jeg så gjennom disse innleggene, fant jeg igjen den nydelige innspillingen fra minnekonserten etter 22. juli hvor Tine Thing Helseth spiller Vitae Lux – livets lys. Hør og nyt.

Etter ferieuken med reising forrige uke, er det nå juleforberedelser i fokus her hjemme. I dag er de siste gavene pakket inn og merket og pepperkakedeigen skal straks lages så den er klar for utbaking i morgen. Mot slutten av uka skal det gjøres litt ekstra pent med pynting og rengjøring, og så er alt klart. Det blir neppe like fint som ved Rockefeller plaza, men det skal noe til:

Bilde

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..