Hvilepuls

Selv om dagen har innbefattet sprinttrening i slak motbakke, har denne søndagen vært en dag med hvilepuls. En lang morgen med strikketøy og musikk fra radioen, gudstjeneste med håp, glede og hvile og middagsbesøk nesten helt fritt for arbeid fordi middagen var laget klar i går. Og så bilde- og filmvisning fra noen år tilbake; det får familiegleden til å blomstre.

Det er godt med søndager, og det gjør godt med søndager. Dager uten andre krav enn å være sammen med familien, kanskje ta en tur ut i naturen eller på besøk til andre. Dager med tid nok til å lytte til rolig musikk som dette. Eller dette.

God søndagskveld og god ny arbeidsuke 🙂

Dette innlegget ble publisert i Musikk, Oppmuntring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..