Strikk på tv

I kveld sender NRK2 et nytt program som sakte-tv, et 12-timers strikkeprogram. Det er gøy at strikking er kommet på dagsorden så til de grader at NRK tar seg bryet med å lage tv av det. Les mer om det her.

Jeg fikk med det påskuddet jeg trengte for endelig å få kjøpt meg garn og oppskrift til en genser til meg selv. Etter å ha lett lenge etter det ultimate møster og en slik genser jeg er villig til å bruke tid og penger på, fant jeg denne uglegenseren som ser både fin og god ut og med en god fasong. Det er kjedelig med strikkeplagg som man bruker mye tid på og som pga. dårlig passform blir liggende nederst i skuffen.

Så folkens – mann og kvinne – frem med strikkepinnene og strikk i vei!

Men for all del – stopp i tide, det er ingen skam å snu.

Bilde

Dette innlegget ble publisert i Hobbyer og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..