Tilbake til hverdagen

4 gode lange uker med ferie er over, og sjelden har vi hatt sammenhengende fint vær uten regn her på Sørlandet som disse ukene. Tørreste juli på mange år, passet perfekt sammen med hytteferie! Bading, grilling, båtturer, is, strikking, lesing, besøk har stått på programmet, og bare litt småpusling med plikter innimellom. Sørlandssommer på sitt beste slår det meste!

Nå er det SFO-start, jobb og snart skolestart som står for tur, og det er fint, men samtidig litt vemodig for det betyr at sommeren er nesten over. Heldigvis har vi fått en god dose sol og varme som vil holde oss gående til et langt stykke utpå høsten.

Kveldstur i båten.

Kveldstur i båten.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..