Ferietid

Det har vært og er fantastiske dager her sør i landet. Og jeg som har del i ei ny hytte like ovenfor strandlinja er utrolig priviligert. Vi har sittet ute hver eneste kveld og hørt på måkene, båtmotorene, bølgene og menneskene rundt oss. Og stillheten. Vi har sittet lenge og hørt på stillheten. Det er stille på sjøen etter midnatt. Veldig stille. Når det er for mørkt til å strikke, for mørkt til å lese, og trøttheten siger innover deg, da er det tid for å lytte til stillheten.

Ikke alle har kunnet glede seg over finvær i sommer, men de fleste har ekstra tid om sommeren til å være ute, til å sykle, til å plukke markblomster, til å lukte på sommerens lukter, til å se litt bedre etter det man vanligvis farer fort forbi. Og til å lese. For eksempel «Boktyven» av Markus Zusak eller «Det usynlige fjellet» av Carolina De Robertis.

Fra fjorårets tur til Prekestolen.

Fra fjorårets tur til Prekestolen.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Litteratur og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..