Strikk

Nå er det ferie og strikketid igjen. I perioder i vår har strikkelysten ligget parkert i kurven sammen med garn og pinner, men nå da ferien kom, dukket den opp igjen. I dag prøvde jeg meg på magic loop for første gang, og det fungerte helt til strikketøyet ble så elastisk at jeg bare kunne strikke vanlig rundt og rundt. Mulig det ble en juksevariant, men det fungerte til mitt bruk.

I dag kjøpte jeg garn og ferdigstilte et strikkeplagg, nemlig «One skein, one night» fra bloggen «Knit and Bake«. Det blir en gave til en pen dame som fyller år i dag. Hvis du har lyst å lage en hjemmestrikket gave i en fei, er denne halsen en god idè. Den er faktisk ferdig på en ettermiddag om du ikke skal gjøre så mye annet. Om du ikke forstår engelsk oppskrift, er altså dette perlestrikk med oddetallsmasker rundt og rundt. 49 masker, pinne nr 9 og 1 nøste av garnet Puno Metallic fra Rauma.

Ett nøste, en kveld og vips..

Ett nøste, en kveld og vips..

De forrige prosjektene mine har vært til andres barn, noen til min lille niese og noen til venninners barn. Her er ei lue fra «Strikk til nøstebarn»:

Enkel lue.

Og så flere utgaver av «Artig skrue hettelue» fra Pickles:

bilde-5

bilde-3Tilslutt teppet jeg jobbet meg gjennom i vår:

Nøstebarnteppet strikt på skrå.

Nøstebarnteppet strikt på skrå.

 

Dette innlegget ble publisert i Hobbyer og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..