Korsang

Helga som gikk fikk jeg oppleve korsang to ganger. To totalt ulike opplevelser; den ene rolig og tradisjonell, den andre et fyrverkeri av en forestilling. Og jeg likte begge deler på hver sin måte. Jeg skulle likt å synge i kor selv, men jeg finner ikke tid til det akkurat nå. Men en vakker dag skal jeg begynne igjen. Korsang gir glede og overskudd, både å synge og å lytte til. Her er en flott versjon av John Rutters «Look at the world»:

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Musikk, Oppmuntring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..