Gledelig vår!

Så var vinterferien over. Ei herlig uke på Bortelid med en vennefamilie. Flotte skiturer på henoverski, glade dager i slalombakken, hyggelige samtaler rundt matbordet og strikketøy, bøker og spill. Ei uke uten tanke på stress av noe slag. Herlig!

Etter varmerekordene i uka som gikk, kom vi tilbake til kaldt og klart vær. Men nå skriver vi mars og våren er på vei! Det blir en fryd å parkere vinterutstyret og smøre opp sykkelen, feie verandaen og sette noen løkblomster i krukker. Og ikke minst finne frem hagemøblene så de første varmende solstrålene kan nytes. God vår!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Travel og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..