Vinterfri

Det er vinterferie for sørlandske skolebarn, og vi voksne har også tatt ferie. Ei heil uke uten arbeid og forpliktelser, bortsett fra den vanlige matlagingen, klesvasken og oppryddingen. For det må til på hyttetur også, spesielt når man er 12 personer på samme hytte. Men vi har det deilig; lange frokoster, god tid med barna og fine utendørsopplevelser på ski.

Det er rekordmildt, 8 grader flere dager på rad, så snøen smelter litt vel raskt. Det var oversvømmelse i skisporet i dag, så man måtte gå i bue rundt! Og det drypper overalt og veiene er bare. Men det er vel nok snø til at vi får brukt skiene det vi vil ut uka. Så kan våren gjerne komme når vinterferien er over!

Dette innlegget ble publisert i Travel og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..