Lyst som sne

Det heter vel strengt tatt «hvitt som sne», uttrykket som finnes i bibelen og mange andre steder. Men når temaet denne måneden er «lys», måtte det bli en forsiktig justering på uttrykket. Ja, som du ser, så er det begynt å snø på bloggen. Det er fint å kunne ha snø på bloggen og slippe den utendørs, i alle fall foreløpig! Det er fremdeles sørlandsk vinter her med litt regn, litt sol, litt tåke og stort sett varmegrader.

For lysets skyld, kunne vi gjerne hatt litt snø. Det hadde blitt mye lysere hvis det hadde kommet noen centimeter snø, og det hadde vært veldig gøy for barna. Men enn så lenge gleder jeg meg over å slippe å skuffe, slippe alt det våte og slippe glatte veier.

I dag er det juleshow med turnforeningen, og minstefrøkna her skal i ilden for første gang. Jeg var på dugnad i går, og det ser ut til å bli et stort og flott arrangement. Bare banneret som var malt med Disney-temaet, hadde de brukt 10 timer på! Det blir dans, turn og ikke minst lyssetting, så dette blir nok gøy. Kl. 16 i Gimlehallen!

Dette innlegget ble publisert i Barn, Oppmuntring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..