Det beste i livet II

Denne helga har gitt plass til flere gode ting. I dag laget jeg en av de beste middagene som finnes, nemlig komper. Hjemmelagede komper med smeltet smør er en virkelig godbit, og når det lages sjelden, setter man ekstra stor pris på dem.

Helga har også gitt meg tid til strikking. Jeg er takknemlig for å være så god i armene at jeg kan strikke, i alle fall i små mengder.

Det er en god følelse å produsere noe med hendene, og for tiden produserer jeg ting til hendene, nemlig votter. Et par tovede votter vil falle i smak hos mange, vil jeg tro, når den kalde årstiden gjør sitt inntog.

I tillegg har jeg hatt besøk, både av venninner og av søstre. Det er alltid hyggelig å treffe mennesker som man trives med, og ekstra greit når barna også har det greit med andre barn. På denne tiden av året når det ikke alltid frister å trø ut i vind og vær, er det ekstra fint å invitere noen hjem på en god kopp kaffe.

Komper, strikketøy og venner er noen av de beste tingene i livet akkurat nå. Og så tegneserier. Jeg elsker tegneserier! Jeg er stor fan av Tommy og Tigeren, og jeg oppdager stadig nye striper av gode, gamle Knøttene. Og mens jeg sitter og tenker på mine gode ting, lurer på jeg på om visse mennesker på et visst møte klarer å snakke sammen bedre enn dette:

Dette innlegget ble publisert i Humor, kristendom, Oppmuntring og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..