Herlige høstdager

Etter mye regn tidligere denne høsten, har det vært nydelige dager i det siste. Jeg synes det er vanskelig å komme seg ut i finværet etter jobb, men mandag denne uken da frøkna skulle på ridekurs, ble det en flott tur ute. Sola skinte lavt over åsen, og hestene gikk og gresset så fredelig. I går ble det også en god tur i dagslyset, da jeg spaserte hjem fra jobb.

Vi er allerede nesten halvveis i oktober, og jeg synes ikke høsten har vært tung til nå. Og om en måned begynner vi gjerne å orientere oss mot jul. Men håper selvsagt på mer fint høstvær, for det betyr mye! Og tenk om det kunne bli fint turvær en søndag? Vi har vært på usedvanlig få søndagsturer denne høsten, og det er på grunn av været. Det er ikke like stas å raste med kaffe og kake når regnet øser ned.

Apropos kake; jeg så på debattprogram angående lavkarbokosthold i går på NRK. Jeg ble ganske engasjert, og det var gøy å høre og se de som var i panelet. Jeg har ikke noe mål om å begynne på lavkarbokosthold, men jeg kunne gjerne tenke meg å gjøre noe matinntaket mitt på kveldene. Da er viljestyrken på et minimumsnivå. Noen som har tips til sunn mat det går an å kose seg med om kvelden? Eller må man rett og slett avstå fra å spise på kvelden?

Da vil jeg ønske alle mine lesere en god helg! Ta sats, kom deg ut og nyt høsten!

Dette innlegget ble publisert i Oppmuntring og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Herlige høstdager

  1. pusterom sier:

    Stekte tynne epleskiver. Noen minutter på 225 grader i stekeovnen. Kanskje med litt kanel på?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..