Sommer på hell

Dette året ble det en kort sommer. Allerede før skolen begynte i august, var den gode sommervarmen borte. Og da vi ikke var bortskjemte med for mye pent vær tidligere i sommer, var det litt nedtur å føle på høsttemperatur i august. Er det den store klimatrusselen som gjør det, eller er det bare svingninger innenfor normalvariasjonen? For var ikke somrene bedre og lengre før? Eller er det bare hukommelsen som spiller oss et puss?

Heldigvis har jeg gode minner fra den korte sommeren, både fra de to ukene i Nederland og fra den flotte uka vi fikk på hytta. Så i dag er det mimring over sommeren som var. Og snart skal jeg glede meg over en forhåpentlig fin høst med klar luft, fine søndagsturer, innekos om kveldene og fargesprakende løvtrær.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Og så er det godt å vite at om årstidene forandres og verden ellers er ustadig, så er Gud alltid den samme: «All god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra ham som er himmellysenes Far. Hos ham er det ingen forandring eller skiftende skygger.» (Jak. 1,17)

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Travel og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Sommer på hell

  1. Elisabeth sier:

    Koselig å lese. Og så flink du er som klarer å lage lysbildeshow og greier!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..