Klar for ferie

Nå er det ferietid, og det er deilig. Men når vi har valgt en ferieform som boligbytte, innebærer det litt jobb før man drar. Er man strukturert i ukene før man reiser, trenger det ikke bli noe stress, men utsetter man alt til siste liten blir det litt vel hektisk. Nå begynner jeg å bli ganske rutinert, så jeg føler det meste er under kontroll i år. Og med mannen i USA faller det meste på meg. Men når ting er kastet, gitt bort eller ryddet, og huset er litt over normalt rent, er det ganske deilig. For det er like rent når vi kommer hjem igjen. Og når jobbelista minker for hver dag, og man samtidig har slappet godt av og kost seg med barna, så kjennes godfølelsen lenge.

Men av og til lar man alt flyte. Enten det er om sommeren eller ellers. Og når man ser seg tilbake på slutten av dagen, lurer man på hvorfor det ble sånn. Kanskje man oppdaget noe som var viktigere? En venn som kom uanmeldt på besøk, barna som trengte tid til en prat, spontane innfall som var viktige å følge opp – eller helt enkelt lite ork.

Jeg har «oppdaget» en artist som klarer å sette ord på noe av dette hverdagslivet på en vakker måte. Hør bare på denne:  

Hun har også andre fine sanger og noen av tekstene (for oss som ikke skjønner engelsken ved bare å lytte) på hjemmesiden hennes.

Om ei uke drar vi til Nederland, og en nederlandsk familie skal bo her hos oss. Da blir bloggen midlertidig en ren reiseblogg. Nysgjerrig på boligbytte? Sjekk ut www.boligbytte.no

Dette innlegget ble publisert i Musikk, Travel og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..