Dikt

Jeg ser på statistikken over bloggbesøk at søk på dikt på nettet er det som oftest fører folk til bloggen min. Mange søker etter dikt av Erik Bye, og finner noen på min blogg. Men nå er jeg veldig i tvil om jeg har lov å legge ut dikt? Må man be om tillatelse fra de som innehar copyright før man publiserer dikt på nettet? Jeg ser at det florerer av ulike dikt på blogger og forum, men det betyr ikke nødvendigvis at det er lov?

Jeg har prøvd å søke litt etter informasjon om dette, men har ikke funnet retningslinjer når det gjelder dette. Hvis noen har kjennskap til dette, hadde jeg vært takknemlig for en kommentar om det!

Dette innlegget ble publisert i Dikt og merket med . Bokmerk permalenken.

1 svar til Dikt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..