Mer Narnia

I dag har jeg og jentene vært på kino og sett den tredje Narniafilmen, «Reisen til det ytterste hav» http://www.filmweb.no/trailere/article382848.ece

Det var flott underholdning, og ekstra virkelig ble det i 3D-versjon. Lucy og Edmund er sjarmerende, mens den ufordragelige fetteren på sitt vis bidrar til latter og humor. Og så er filmen tankevekkende i måten den gir assosiasjoner til troen og kristenlivet. Det utkjempes en kamp mellom det gode og det onde, og løven Aslan vinner til slutt. Feilene barna gjør blir tilgitt og glemt.

Lucy spør på slutten av filmen om Aslan vil komme til den vanlige verdenen hennes, men da svarer han at i den virkelige verden må Aslan kjennes ved et annet navn. Jeg er ikke i tvil om hvilket: Men en av de eldste sa til meg: «Gråt ikke! For løven av Juda stamme, Davids rotskudd, har seiret og kan åpne boken og de sju seglene.» (Åp.: 5,5)

Dette innlegget ble publisert i Litteratur, Medier og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Mer Narnia

  1. Grete sier:

    Så den nye Narnia-filmen på fredag, jeg. Veldig bra syns jeg. Har du lest bøkene? Det anbefales! Leste alle sju for et års tid siden, og det er så mange gode poeng og bilder at en bare blir sittende og smile og nikke gjenkjennende 🙂 . Tror jeg må ta dem fram igjen snart.

  2. Jeg har ikke lest bøkene; men har dem tilgjengelig. Er så mange bøker jeg har lyst å lese!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..